Zhvillohet mbledhja e radhes e Keshillit te Myftinise Puke

26.1.2019

U zhvillua me date 26 janar 2019 mbledhja e radhes e Keshillit te Myftinise se rrethit Puke. Mbledhja u drejtua nga Myftiu Gezim Kopani . Ne kete mbledhje nder te tjera u diskutua dhe u miratua: Analiza Vjetore e Punes se Myftinise Puke per vitin 2018, Plani Vjetor i Punes se Myftinise Puke per vitin 2019 dhe Parashikimi Financiare per Vitin 2019.

Ne linkun e meposhtem mund te lexoni “Analizen Vjetore te Punes se Myftinise Puke per vitin 2018”

Kliko ketu: Analiza Vjetore e Punes se Myftinise Puke per vitin 2018

Dt. 26.01.2019

Leave a Reply

U zhvilluar ne qytetin e Pukes nje takim me Forumin e Gruas Myslimane

Kryetarja e Forumit te Gruas Myslimane prane Myftinise Puke Erjola Kopani ka zhvilluar nje takim me aktivistet e Forumit te Gruas Myslimane te qytetit te Pukes, Fushe Arrezit dhe fshatit Qerret. Ne kete takim kryetar e FGM-Puke Erjola Kopani ftoj aktivistet qe te bashkepunojme me njera tjeteren me qellim thirrjen ne rrugen e islamit te […]