Zhvillohet mbledhja e radhes e Keshillit te Myftinise Puke

26.1.2019

U zhvillua me date 26 janar 2019 mbledhja e radhes e Keshillit te Myftinise se rrethit Puke. Mbledhja u drejtua nga Myftiu Gezim Kopani . Ne kete mbledhje nder te tjera u diskutua dhe u miratua: Analiza Vjetore e Punes se Myftinise Puke per vitin 2018, Plani Vjetor i Punes se Myftinise Puke per vitin 2019 dhe Parashikimi Financiare per Vitin 2019.

Ne linkun e meposhtem mund te lexoni “Analizen Vjetore te Punes se Myftinise Puke per vitin 2018”

Kliko ketu: Analiza Vjetore e Punes se Myftinise Puke per vitin 2018

Dt. 26.01.2019

Leave a Reply