Njoftim

Njoftim
Myftinia Puke njofton te gjith ato persona qe kan deshire te kontribojne (apo te aktivizohen) dhe qe kan ze te bukur, po ashtu posedojne dije te mjaftueshme per Muezin le te paraqitet çdo dite te xhuma pran Myftinise Puke per te marr informacione te me tejshme.
Njoftimi eshte i vlefshem deri me date 15 shkurt 2019

Dt.28 janar 2019

Leave a Reply