Zyra e Gruas prane Myftinise Puke zhvilloj ekskursion me disa prej aktivisteve te kesaj zyre

Nen organizimin e Pergjegjeses se Zyres se Gruas Myslimane prane Myftinise Puke Erjola Kopani u organizua nje ekskursion ne Lumin e Shales per aktivistet e Zyres se Gruas ne qytetin e Pukes. Ekskursioni sherbeu per relaks dhe shkembim mendimesh.

27 qershor 2021

Leave a Reply