Takim ne kuader te konkurist te Thirrjes se Ezanit

Ne kuader te konkursit qe do zhvillohet per “Thirrjen e Ezanit” ne Tirane si dhe te aktivitetit verore me titull : “Luajme dhe Mesojme” u zhvillua ne xhamin e qytetit te Pukes takim me femije, prinder etj. Ne kete takim mori pjese Myftiu Gezim Kopani , imami i xhamise Beser Sokoli, Fatjet Laçi etj.
Ne fjalen e tij imami i xhamise Beser Sokoli foli mbi vlerat qe mbart Ezani dhe si duhet thirrur, per te vijuar me fjalen e Myftiut i cili falenderoj femijet per angazhimet e tyre ne mesimin e fese islame duke publikuar aktivitetin verore qe Myftinia Puke do zhvilloj me nxenesit e Mejteve te rrethit Puke si dhe femiljet ne pergjithsi. Me kete rast pervec stafit te Myftinise qe do jene te angazhuar ne aktivitet qe do zhvillohen me nxenesit, u zgjodh edhe nje perfaqesi nga prinderit te cilet do japin ndihme e tyre per mbarvatjen e aktiviteteve.
Regjistrimi i femijeve ne kampin verore “Luajme dhe Mesojme” per qytetin e Pukes do behet cdo dite prane xhamise se qytetit Puke , dhe kjo deri diten e xhuma date; 03 korrik 2021

Nderkohe ne konkursit qe do zhvillohet ne Tirane me date 17.07.2021 per Thirrjen e Ezanit, rrethi i Pukes do perfaqesohet nga Erjon Laçi

Leave a Reply