Myftiu Gëzim Kopani respekton me prezencën e tij besimtarët katolikë me rastin e hapjes së Kishës

Me ftesë të Famullisë Pukë dt. 24.06.2021, Myftiu i Pukës Gëzim Kopani i shoqëruar nga anëtar të Këshillit të Myftinisë Pukë respektoj besimtarët katolik në hapjen e Kishës së re në qytetin e Pukës.
Përfaqësuesi i Dioqezës së Sapës , I Vatikanit në Shqipëri dhe Famullitari i Pukës falendëruan për pranin e tij Myftiun e Pukës Gëzim Kopani si dhe delegacionin me të cilin ai shoqërohej.
Kjo është hera e dytë që Myftiu i Pukës Gëzim Kopani sëbashku me përfaqesuesit e tjerë të Myftinisë Pukë kan marr pjesë në ceremonit e organizuar me rastin e fillimit të punimeve të Kishës së re në qytetin e Pukës dhe sëfundimi me rastin e hapjes së saj.

Datë; 24 qershor 2021

Leave a Reply