Reagimi i Kreut te KMSH per ngjarjen e Velipojes

H. Bujar Spahiu (Kryetar i Komunitetit Mysliman te Shqiperise)

Kreu i KMSH-se H.Bujar Spahi nepermjet nje ragimi ne faqen e tij ne fb ka reaguar per ngjarjen e ndodhur ne Velipoj.
Kreu i KMSH-se shkruan:
“Nuk ka asnjë motiv që të mund të justifikojë marrjen e jetës së tjetrit. Profeti (a.s.) ka thënë: “Ndër mëkatet më të mëdha janë: T’i përshkruash Zotit shok, të vrasësh një njeri, mosrespektimi i prindërve.” Ne kemi nevojë për më shumë maturi dhe dashuri për njeriun, nuk ka gjë më të shtrenjtë se jeta e njeriut, atë ka të drejtë të ta marrë vetëm Ai që e jep, Zoti.”

27.6.2021

Leave a Reply