Zhvillohet mbledhja e radhes e Keshillit te Myftinise Puke

Nga mbledhja e Keshillit te Myftinise Puke (20.02.2021)
Nga mbledhja e Keshillit te Myftinise Puke (20.02.2021)

Myftinia Puke zhvilloj me date 20 shkurt 2021 mbledhjen e radhes te Keshillit. Ne mbledhje u diskutua Analiza vjetore e punes per vitin 2020, Plani vjetor i punes per vitin 2021. Pasi u diskutuan disa çeshtje , keshilli mirtoj analizen dhe planin e punes per vitin 2021.

Per me shume kliko ne kete link: http://myftiniapuke.org/?page_id=12296

Leave a Reply