Njoftim; Me 10 mars 2021 eshte nata e mire e Israsë

Njoftim:
Myftinia Puke njofton te gjithe besimtaret mysliman te rrethit Puke se sot date; 10 mars 2021 eshte nata e Mire e Israse dhe Miraxhit.
Imsaku eshte ne oren 04:25 ndersa akshami (iftari) eshte ne oren 17:46

Leave a Reply