Zhvillohet mbledhja e radhes e Keshillit te Myftinise Puke

Nga mbledhja e Keshillit 12.01.2020
Nga mbledhja e Keshillit 12.01.2020

Sot me date 12 janar 2020 eshte zhvilluar mbledhja e radhes e Keshillit te Myftinise Puke. Pas hapjes se mbledhjes me disa ajete Kur’anore mbledhja vijoj me miratimin e rendit te dites. Gjate kesaj mbledhje anetaret e Keshillit vlersuan pune e bere gjate vitit 2019 si dhe hodhen disa ide per aktivitet qe Myftinia Puke eshte mire ti zhvilloje gjate vitit 2020. Ne fund te mbledhjes Keshilli miratoj Analizene punes per vitin 2019, Planin e punes per vitin 2020 si dhe disa propozime.

Ju mund te lexoni Analizen e Punes per vitin 2019 duke klikuar ketu: http://myftiniapuke.org/?page_id=11519

 

Date; 12 janar 2020

Leave a Reply