Xhemati i Pukes eskursion ne Shkoder

Myftinia Puke ne bashkepunim me Shoqaten V.H.K Istanbul organizuan nje eskursion per xhematin e Myftinis se20161127_120646 Pukes ne qytetin e Shkodres. Gjate ketij eskursioni ato vizituan xhamin e Parruces, Xhamin e Plumbit, Xhamin e Medreses se Djemve, Medresen e Vajzave , Medresen dhe Kuviktin e Djemve.

Gjate vizites ne Medresen H.Sh.Shamia dega e vajzave grupi u prit nga Kryetari i shoqates Istanbul Ridvan Seferaj i cili iu uroj mireseardhjen. Me pas grupi vizitoi ambjentet e shkolles ku Evans Drishti informoj per menyren e funksionimit te shkolles dhe programin e saj. Grupi zhvilloj faljen e namazit te drekes ne xhamin e Medreses se djemve per te vijuar me pas me degjimin e nje teme shume interesante te mbajtur nga H.Gilman Kazazi.

Ndalesa e radhes ishte ne Konviktin e djemve H.Sh.Shamia Shkoder ku drejtori i saj Gezim Dunga informoj te pranishmit per mbarvatjen e nxenesve ne kete konvikt duke perfshire edhe ato te Pukes.

Eskursioni vijoi me viziten e kalas se Shkodres ne kete prag te festave te nentorit.

27.11.2016

20161127_101230 20161127_101256 20161127_101356 20161127_103940 20161127_101923 20161127_101819 20161127_101632 20161127_101433 20161127_104128 20161127_104316 20161127_104352 20161127_104605 20161127_104632 20161127_104813 20161127_104821 20161127_110557 20161127_111049 20161127_111116 20161127_114951 20161127_114904 20161127_112706 20161127_111351 20161127_120646 20161127_121815 20161127_130425 20161127_130536 20161127_131837 20161127_142709 20161127_143005 20161127_144444 20161127_144844 20161127_145009

 

Leave a Reply