Vijon ndihma murojre për dhjetra familje në nevojë

Në kuadër të mbështetjes sociale Myftinia Pukë ne bashkëpunim me Shoqatën V.H.K. Istanbul bëri shpërndarjen e radhës me ndihma ushqimore për disa familje në nevoj. Myftiu Gëzim Kopani falenderoj shoqaten Istanbul për bashkëpunimin dhe ndihmat e vazhdueshme që ajo jep për dhjetra familje në rrethin e Pukës. (Shkurt 2022)

Leave a Reply