Urimi i Myftiut te Pukes me rastin e fillimit te vitit te Ri mesimor

Të dashur nxënës dhe mësues !

Sot është ditë e veçantë jo vetem për ju, por për gjithë shoqërin, pasi sot ndryshe nga ditët e tjera dija mund injorancën. Uroj që mësuesit, mësimet e tyre ti gërshetojnë edhe me vlerat familjare. Të arsimojnë dhe edukojnë fëmijët pasi një dije pa edukat dhe vlera familjare është e mangët.
Veçanarisht dita e parë e shkollës është ditë gëzimi për nxënësit ndaj urim të veçantë kam për nxënësit e klasës së parë, maturantëve dhe të gjithë medresistëve.
Dhe një herë urime në rrugen e dijes dhe Allahu ju dhëntë sukses dhe ju ruajt !

Myftiu i Pukës
Gëzim Kopani

Date; 12 shtator 2022

Leave a Reply