Myslimanët e rrethit Pukë festuan Kurban Bajramin

Nga hytbja e Kurban Bajramit ne xhamin e qytetit Puke (dt.09.07.2022)

Qe ne oret e para te mengjesit te dites se sotme dhjetra besimtare mysliman te rrethit Puke ju drejtuan xhamive per bere faljen e namazit te Kurban Bajramit.
Ceremonia qendrore e Kurban Bajramit u zhvilluan ne xhamin e qytetit Pukes ku namazi dhe hytben e Kurban Bajramit e mbajti Myftiu i Pukes Gezim Kopani

Namazi i Kurban Bajramit u fal edhe ne xhamin e fshatit Qerret ku ceremonin e drejtoj imami nga Kosova Kushtrim Reshiti dhe muezini i xhamise Puke Halit Ringaj

Edhe besimtaret mysliman te fshatit Iballe qe ne oret e para te mengjesit ju drejtuan xhamise per faljen e Kurban Bajramit. Ceremonin e namzit dhe hytbes e mbajti Haxhi Qazim Kopani

Nga ceremonia e Kurban Bajramit ne xhamin e qytetit Puke (9.7.2088)
Nga ceremonia e Kurban Bajramit ne xhamin e qytetit Puke (9.7.2088)
Nga ceremonia e Kurban Bajramit ne xhamin e qytetit Puke (9.7.2088)
Nga ceremonia e Kurban Bajramit ne xhamin e qytetit Puke (9.7.2088)
Nga ceremonia e Kurban Bajramit ne xhamin e qytetit Puke (9.7.2088)
Nga ceremonia e Kurban Bajramit ne xhamin e fshatit Qerret , Puke (9.7.2022)
Nga ceremonia e Kurban Bajramit ne xhamin e fshatit Qerret , Puke (9.7.2022)
Nga ceremonia e Kurban Bajramit ne xhamin e fshatit Qerret , Puke (9.7.2022)
Nga falja e Kurban Bajramit ne xhamin e fshatit Iballe , Puke (9.7.2022)
H.Qazim Kopani duke mbajtur hytben e Kurban Bajramit (2022)

Leave a Reply