Myftiu i Pukes Gezim Kopani uron besimtaret me rastin e Kurban Bajramit

Gezim KOPANI (Myfti i rrethit Puke)

MESAZH URIMI I MYFTIUT TE PUKES GEZIM KOPANI ME RASTINE FESTES SE KURBAN BAJRAMIT , 08 KORRIK 2022

Bismilahir Rahmanir Rahim!
Ne emer te Allahut, Meshiruesit dhe Meshireberesit!

Te nderuar besimtar mysliman te rrethit Puke!

Me kenaqesi ju njoftoj se neser date 9 korrik 2022 eshte festa e bukur e Kurban Bajramit. Kjo feste bashkon myslimanet ne lutje, soladaritet dhe urime ndaj njeri-tjetrit.
 Ndaj ne keto momente te bekuara te lusim Allahun xh.sh. per jeten, shendetin dhe Atedheun tone. Ta lusim Allahun xh.sh. qe te na ruaj nga fatkeqsit, aksidentet , dhe ta lusim Allahun xh.sh. per te semuret qe tju jap sherbim, jetimet, te moshuarit, te vetmuarit dhe te pamunderve tju jap force.
Ne perfundim ju uroj: Nga mot Gezur festen e Kurban Bajramit! E festofshi Bajramin me lutje te pranuara dhe me gezim te bashkuar me njeri-tjeterin.
Dhe nje here Gezuar Kurban Bajramin !

Gezim KOPANI
Myfti i rrethit Puke

Leave a Reply