Njoftim: Me datë; 09 korrik 2022 është festa e Kurban Bajramit

Myftinia Puke njofton besimtaret mysliman te rrethit Puke se diten e shtune date 09 korrik 2022 eshte dita e pare e festes se Kurban Bajramit.
Njoftohen besimtaret se ceremonia e festes se Kurban Bajramit do zhvillohet neper xhamit e rrethit Puke duke filluar nga ora 04:40 me famljen e namazit te sabahut dhe ne ore 06:00 me faljen e namazit te Kurban Bajramit.

Leave a Reply