Urimi i Myftiut te Pukes me rastin e festes se Kurban Bajramit

Gezim Kopani (Myfti i Pukes)

MESAZH URIMI I MYFTIUT TE PUKES GEZIM KOPANI ME
RASTIN E FESTES SE KURBAN BAJRAMIT 

Bismilahir Rahmanir Rahim !
Ne emer te Allahut, Meshiruesit dhe Meshireberesit !

     Te nderuar besimtare mysliman te rrethit Puke!
     Neser 20 korrik 2021 eshte festa e bukur e Kurban Bajramit. Kjo feste e cila vjen dhurat nga Allahu per te gjithe duke sjell me vete miresi, gezim dhe lumturi .
Sot njerezimi perballet me sfida te ndryshme, por kjo nuk do te thote te humbasim vlerat njerezore, familjare dhe respektin ndaj njeri tjeterit , duke lene merit, zenkat, dhe qellimet e kqia.
     Prandaj festa e Kurban Bajramit na fton te jemi mirenjohes ndaj Allahut, per jeten, shendetin, familjen , Atedheun dhe cdo te mire tjeter.
     Ndaj e lus Allahun tju jap cdo te mir dhe festofshi te gezuar Kurban Bajramin!
Dhe nje here per shume vjet Gezuar Festen e Kurban Bajramit !

Myftiu
Gezim KOPANI

Date; 19 korrik 2021

Leave a Reply