Falet namazi i Kurban Bajramit ne rrethin e Pukes

Qe ne oret e para te mengjesit dhjetra besimtar mysliman te rrethit Puke ju drejtuan xhamive te rrethit Puke per faljen e namazit te Kurban Bajramit!
Falja e namazit te kurban bajramit ne xhamin e qytetit te Pukes u drejtuar nga Myftiu Gezim Kopani dhe imami Beser Sokoli. Ndersa ne xhamit e tjera u drejtua nga imam Fatjet Laçi dhe Erjon Laçi

Disa momente nga falja e namazit te Kurban Bajramit ne xhamit e rrethit Puke

Leave a Reply