Myftinia Puke ne bashkepunim me shoqaten V.H.K.Istanbul shperndaj mishin e kurbanit

Myftinia Puke fale donacionit te shoqates V.H.K. Istanbul beri shperndarjen e mishit te kurbanit per disa familje ne fshatin Qerret, Puke. Ne fjalen e tij Myftiu Gezim Kopani pasi uroj besimtaret per festen e kurban bajramit, falenderoj shoqaten V.H.K Istanbul per mishin e kurbanit duke qene keshtu prane dhjetra familjeve ne zonen tone. Sasi te tjera mishi te kurbanit do shperndahen dhe ne disa vende te tjera te rrethit Puke.

Korrik 2021

Leave a Reply