Vijon shperndarja e mishit te kurbanit

Myftinia Puke ne bashkepunim me fondacionin Miresia ka shperndar nje sasi mishi te kurbanit. Disa shperndarje te mishit te kurbanit u be ne qytetin e Pukes, fshatin Xathe dhe fshatin Trun.

Ne kete shperndarje mori pjese Myftiu i Pukes Gezim Kopani sebashku me bashkepunetoret e tij. Ne fjalen e tij Myftiu Gezim Kopani falenderoj Fondacionin Miresia per mishin e kurbanit si dhe disa bashkepunime te tjera duke arritur te ndihmohen keshtu disa familje.

Korrik 2021

Leave a Reply