U zhvillua zgjedhja e antarëve të Këshillit të Myftinisë Pukë dhe antari i KP-së

Pas zgjedhjeve te antareve te Keshillave te xhamive Myftinia Puke zhvilloi sot date: 27 korrik 2023, mbledhjen per zgjedhjen antareve te Keshillit te Myftinise Puke, te Antarit te KP-se ne KMSH si dhe zgjedhjen e Sekretarit te Keshillit te Myftinise Puke. Per me shume kliko ketu: http://myftiniapuke.org/keshilli-2023-2027/

Leave a Reply