Thirrje per te ndihmuar keto familje!

Rreth 35 familje myslimane dhe jo vetem ne rrethin e Pukes jetojne ne kushte ekstreme.Ne nje dhome gatuajne,qendrojne dhe flejne.Ata kan nevoj per; Ushime,batanije,jorgan,veshmbathje,paisje ngrohse,sobe etj. Per hir te Zotit jepni kontributin tuaj per te mbeshtetur keto familje.Te marrim sevapet dhe te gezojme sadopak keto femije. Dhe kushdo qe ka mundesi te jap kontribut le te me kontaktoje me ne, ne facebook ose ne nr.mob; +355685020099.
Allah rizasi icin ber el ver! Her turlu gida,bataniye, giysi, isitici ve kucuk esyalar ihtiyaclar. Yardimlariniz icin facebookta yada +355685020099 aryabilirsiniz.

dt;20.10.2015

Leave a Reply