Ndihmohet familja Cana dhe Xheladini ne qytetin e Pukes

Pas apelit te bere nga Myftinia e rrethit Puke per te ndihmar disa  familje te varfa ne rrethin e Pukes, kan ardhur edhe ndihmat e para per familjen e Sh.Cani dhe B,Xheladini.

Ndihmat e radhes kan ardhur nga imami i Xhamis Mjede Asllan Babaj i cili ka perferuar qe te jep ndihme personale per keto dy familje. Ne dhurimin e ketyre ndihmave mori pjese Myftiu i Pukes Gezim Kopani i cili falenderoj imam Asllan Babaj per kete ndihme kaq te nevojshme per keta dy familje. Nderkoh qe beri thirrje qe Myftinia Puke te ndihmohet me qellim te na krijohet mundesia per te  ndihmuar keto familje .

Sot ketyre dy familjeve ju dhuruan: ushqime, buk pjekse, tapeta, batenije,jorgana si dhe veshmbathje te ndryshme.

Puke 22.10.2015

Leave a Reply