Myftiu i Pukes Gezim Kopani ka zhvilluar nje takim pune me kreun e Bashkise Puke

Me date 22 tetor 2015 Myftiu i rrethit te Pukes Gezim Kopani ka zhvilluar nje takim pune me kreun eBashkise Puke z.Gjon Gjonaj.

Ne takim eshte diskutuar ne lidhje me disa projekt ide qe Myftinia e rrethit Puke mendon te zhilloj ne qytetin e Pukes konkretisht tek; Xhamia e Koder Hanit Puke dhe ne fshatrat Rrape dhe Kabash.

Po ashtu ne takim eshte diskutuar edhe per disa çeshtjete tjera.

Date; 22.10.2015

Leave a Reply