Fotografia e imam Qazim Nushit dhe Abdullah Laçit

Kjo eshte nje fotografi e ruajtur nga pasardhesit e Abdullah Laçit, ku ne foto eshte Abdullah Laçi dhe imami i Xhamise se fshatit Qerret Qazim Nushi.
Kjo fotografi eshte ruajtur nga pasardhesit e Abdullah Laçit dhe sot ajo nddhet e publikuar tek Hani i Perparim Laçit ne Puke.

Marr nga Gezim Kopani : http://www.gezim-kopani.blogspot.al/2015/10/fotografi-e-qazim-nushit-dhe-abdullah.html

24.10.2015

Leave a Reply