Thirrje per te kontribuar ne ndertimin e shtepise se A.Laçit

THIRRJE PER TE NDIHMUAR KETE FAMILJE PER TIA NDERTUAR NJE SHTEPI TE VOGEL !

Shtepia e A.Laçit Puke(Foto e dt; 27.10.2015)
Shtepia e A.Laçit Puke(Foto e dt; 27.10.2015)

Ka mjaftuar nje dyshek dhe kervat dopjo qe Myftinia e rrethit Puke e ka siguruar ngabesimtar te xhematit Shkoder qe jo vetem i zoti i shtepis sebashku me bashkeshorten te gezohen, por edhe femijet e tyre, pasi ata nuk e kishin nje te till. Ato gjumin e benin per dhe. Ata nuk kan shtepi, prandaj Myftinia e rrethit Puke ju ben thirrje te gjithe besimtareve mysliman, fondacioneve apo shoqatave islame qe te japin kontribute financiare per tia ndertuar nje shtepi kesaj familje e cila prej vitesh jeton ne çader.Ata tashme jane 4 pjestar, dhe presin edhe nje femije tjeter. Paramendoni kushtet e jetes ne dimer ketu ne Puke, ku temperatura gjate dimirit shkon pothuajse -15 grad gjate dites, ku trashesia e debores kalon mbi 2 m dhe kjo familje jeton ne çader.
Ejani per hir te Zotit te gezojme keto femije!
Te gjithe sebashku mund ta gezojme kete familje!
Te gjithe sebashku mund tia nderojme nje shtepi te vogel!
Kushdo qe deshiron te kontriboj le te kontaktoje me ne , me mesazh privat ketu ne facebook, emailin: myftiniapuke@yahoo.com. Ose ne kete nurmer telefoni: +355685020099
Me kete rast Myftinia e rrethit Puke falenderon donatorin “A” qe para disa diteve kesaj familje i dhuroi nje sobe te re dhe disa ushqime. Po ashtu edhe shoqaten Istanbul qe cdo muaj i dhuron nga nje pako me ushqime!

Leave a Reply