Takim ne kuader te muajit Ramazan me besimtaret e fshatit Kryezi

Pas takimit ne Rrape, sot 20 maj 2018 ne kuader te muajit Ramazan , Myftiu i Pukes Gezim Kopani i shoqeruar nga antar te Keshillit te Myftinise Puke zhvilloi nje takim me besimtaret e fshatit Kryezi.

Ne fjalen e tij Myftiu i Pukes Gezim Kopani u foli te pranishmeve mbi vlerat e muajit Ramazani, respektin qe çdo mysliman duhet te tregoj nga ketij muaj dhe agjeruesve te ketij muaj. Cdo kush qe largohet nga e keqja,harami dhe veset e liga merr sevape,por ne muajin Ramazan keto sevape jane edhe me te medha. Allahu xh.sh i do njerezit te cilet e respektojne Krijuesin e tij, qe zbatojne urdheresat e Tij dhe per me teper qe agjerojne muajin e bekuar te Ramazanit. Tha nder te tjera Myftiu i Pukes Gezim Kopani.

Ne kete takim, banoret mysliman te fshati Kryezi, kerkuan nga Myftiun mundesin e rindertimin te xhamise se vjeter te fshati Kryezi si dhe te Mejtepit.

Puke/Kryezi; 20 maj 2018

20180520_111656 20180520_111718 20180520_111910

 

Leave a Reply