Myftiu i Pukes Gezim Kopani zhvillon takimin me besimtaret e fshatit Kabash

Ne kuader te muajit te bekuar te Ramazanit Myftiu i Pukes Gezim Kopani ka zhvilluar ne fshatin Kabash nje takim me besimtaret mysliman te ketij fshati.

Ne fajlen e tij Myftiu Gezim Kopani foli mbi vlerat e muajit te bekuar te Ramazanit. Punet e mira qe kryren ne muajin e bekuar te Ramazanit ka shperblime shume fish me shume se sa ne muajt e tjere. Prandaj ju ftoj ne kryerjen e sa me shume puneve te mira ne kete muaj pasi eshte muaji i puneve te mira, eshte muaji i Kur’anit dhe muaji i faljeve te gjynaheve.

Duke pasur parasysh faktin qe takimi u zhvillua ne oborrin e xhamise se fshatit Kabash, banoret mysliman te ketij fshati kerkuan rindertimin e xhamise.

Kabash; 18 maj 2018

20180519_180412 20180519_180506 20180519_180529 20180519_180609 20180519_180621 20180519_180636 20180519_180733

Leave a Reply