Sot fshati Kryezi u ndriçua nga fjala e Allahut thene nga nxenesit e Kur’anit.

Pas shume kohesh fshati Kryezi,Puke u ndriçua nga permendja e fajles se Allahut xh.sh thene nga nxenesit e Kur’anit te Pukes dhe Fushe-

Xhamia e Re , Kryezi Puke  30.8.2015
Xhamia e Re , Kryezi Puke
30.8.2015

arrezit te cilet vizituan kete fshat. Rreth 100 nxenes te Kur’anit te ardhur nga Puka e Fushe-arrezi kan vizituar sot vendin e xhamise se vjeter Kryesi,Qarrin e Xhamise, Qershin e Mejtepit, HEC-in e Kryeziut,Sheshin Pavaresia per te ndaluar tek Xhamia e Re e ketij fshati.
Nxenesit u priten edhe nga Myftiu i Pukes Gezim Kopani i cili tha: “…prej shum kohesh fshati Kryezi nuk eshte vizituar nga nje grup i till. Ju sot keni adhuruar ne kor Allahun xh.sh duke ndriçuar si asnje here fshatin Kryezi. Gjej rastin te falenderoj shoqaten Istanbul e cila ka mbeshtetur kete eskursion si dhe antaret e shoqates Bashkesia Kultura Islame Puke te cilet bene organizimin e ketij eskursioni. Ju me keto aktivitete po gjalleroni fene islame jo vetem ne kurset tuaja por edhe vendet e tjera sic po beni edhe sot.”

Kryezi,Puke; 30.08.2015

Leave a Reply