Sonte është nata e Mevludit , ditëlindja e Profetit Muhammed a.s.

Nepermjet nje postimi ne rrjetet sociale Myftiu i Pukes Gezim Kopani ka kujtuar naten e Mevludit , ditelindjes se Profetit Muhammed a.s. ku shkruan :

Sot është nata e Mevludit, datëlindja e Profetit Muhammed a.s i cili lindi në mëngjesin e ditës së hënë më 12 Rabiul Evvel (viti 571 e erës sonë), dhe po të njëten ditë dhe datë në moshen 63 vjeçare i dorëzoi shpirtin Allahut xh.sh.
“Gjithë sa zëra që është n’xhihan (botë), thirrte me za,

Tue i thanë t’gjithë Pejgamberit merhabanë… (nderime -përshëndetje)..”

Mesoni me shume mbi jeten e profetit Muhammed a.s duke klikuar ne link: http://myftiniapuke.org/jeta-e-profetit-muhammed-a-s/

Leave a Reply