Myftiu i Pukes Gezim Kopani zhvilloi nje takim ne fshatin Trun i Poshtem , Blerim

Myftiu i Pukes Gezim Kopani zhvilloi nje takim ne Trun te Poshtem te Njesis Administrative Blerim.
Gjate takimit Myftiu foli mbi jeten e Profetit Profetit Muhammed a.s. dhe keshillave te tij.
(dt.7.10.2023)

Leave a Reply