Myftinia Puke ne kuader te muajit Rebiul evvel shperndau pako ushqimore per familjet ne nevoj

Myftinia Puke ne kuader te muajit Rabiul Evel (muaji ne te cilin ka lindur Profeti Muhammed a.s.) beri shperndarjen e pakove ushqimore per disa familje ne nevoj. Ndihmat u shperndan ne Puke, Kabash dhe ne Trun te Poshtem ne breg te liqenit ne Blerim etj. Nga kjo ndihme perfituan 50 familje. Myftinia Puke falenderon per kete mbeshtetje: Naser Musoviç , Murat Abi , Shefije Neimi , Amir Huseini , Besar Ferati dhe Xhemal Bexheti

Leave a Reply