Sofra e iftarit mbledh agjeruesit pukjan

Myftinia e rrethit te Pukes ne bashkepunim me fondacionit “Compassion help center” u organizua shtrimi i nje iftari me argjeruesit ne qytetin e Pukes. Ne kete iftare mori pjese Myftiu i Pukes Gezim Kopani si dhe drejtori i fondacoionit “Compassion Help Center”  Gurkan Kurt. Para iftarit Myftiu Kopani i shoqeruar me drejtorin e fondacionit shperndan disa pako ushqimore per familjet e varfra ne qytetin e Pukes.

12 korrik 2014

12.7.2014
12.7.2014
12.7.2014
12.7.2014
12.7.2014
12.7.2014
12.7.2014
12.7.2014
12.7.2014
12.7.2014

Leave a Reply