Shtrohet ne xhamin e Pukes iftar per famijet e kesaj xhamije

Me date 24 maj 2018 ne xhamin e qytetit te Pukes u shtrua nje iftare per femijet e kesaj xhamie dhe nje pjese te nxenesve te Mejtepit te Pukes. Ky iftar u organizua nga Erjola Kopani , ndersa iftari u mundesua nga xhemati i kesaj xhamie Manushaqe Lluka. Ne kete kuader Myftinia Puke duke shikuar shembullin e mire te  ketij xhemati si Manushaqe Lluka , Keshilli i Myftinise Puke ka vendosur ti jap certifikate falenderimi per iftarin e mundesuar.

Puke; 24 maj 2018

2 3 4

Leave a Reply