Shoqata Istanbul shtron iftarin tradicional ne Puke.

U shtrua mbreme iftari i radhes per agjeruesit ne qytetin e Pukes. Iftari u mundesua nga shoqata Istanbul e cila tashme e ka kthyer ne tradite shtrimin e nje iftare ne qytetin e Pukes. Ne iftare mori pjese Myftiu Gezim Kopani sekretari i pergjithshem i shoqates Istanbul si dhe agjerues te shtresave te ndryshme. Ne fund te iftari Myftiu Kopani pasi falenderoj shoqaten Istanbul per iftarin e shtruar ndaloi pak tek Sadakaja e Fitrit si dhe tek rendesia e dhjete diteve te fundit te Ramazanit.

Leave a Reply