Fondacioni Miresia ndihma ne kuader te Ramazanit per te varfrit dhe jetimet pukjan

Myftinia e rrethit Puke me mbeshtetjen e fondacionit Miresia gjate ketyre diteve u ka ardhur ne ndihme dhjetra familjeve te varfra dhe jetim ne rrethin e Pukes. Shperndarja e pakove ushqimore eshte bere nga disa Keshilltare te Myftinise Puke si dhe nga Myftiu Gezim Kopani i cili sqaroj se: “Keto pako ushqimore vijne nga fondacioni Miresia me qender ne Tirane per 50 familje te varfra dhe jetim ne rrethin e Pukes. Me kete rast falenderoj fondacionin Miresia e cila u gjend prane ketyre familjeve ne kete muaj te bekuar te Ramazanit.”

Korrik 2014

IMG_1388 IMG_1396 IMG_1407

 

Leave a Reply