Pritja e muajit Ramazan nga femijet e qytetit Puke

Muaji ramazan ka bashkuar ne xhamin e qytetit Puke dhjetra femije te cilet me gezim dhe hare presin kete muaj. Pervec stafit , femijet i priti edhe Myftiu i Pukes Gezim Kopani i cili keshilloj femijet qe te kete sjellje te mire, te mesojne shume, te largohet nga fjalet dhe punet e liga, te degjojne prinderit dhe mesuesit, dhe mbi te gjitha te besojne Allahun xh.sh.Ky aktivitet u zhvillua nen kujdesin e vecante te Myftiut Gezim Kopani ne prag te fillimit te muajit ramazan.
Puke, mars 2023

Leave a Reply