Falja e namazit te teravive ne xhamin e Pukes

Puke, 22 mars 2023

Qe ne naten e pare te namazit te teravive, besimtaret vijojne me faljen e teravive duke mbushur xhamin. Ashtu sikurse dhe vitet e tjera edhe kete vit pavarsisht largimeve te shumeta bie ne sy numri i madh i rinis qe frekuentojne xhamin per kryer faljen e teravive.

Leave a Reply