Presidenti i kompanise Ujë Lajthiza Hajri Elezaj shtroi në Fushë Arrëz iftar për agjëruesit

Me organizimin e Myftinise Puke presidenti i kompanise Uje Lajthiza Hajri Elezaj shtroj ne Fushe Arrez iftar per agjeruesit, drejtues te institucioneve , intelektual etj.
Ne kete iftar nderuan me pjesmarrjen e tyre: Gezim Kopani Myftiu i Pukes , Hajri Elezaj Presidenti i kompanise Uje Lajthiza , Hil Curri Kryerari i Bashkise Fushe Arre, Ferit Ringaj Nen Kryetar i Bashkise Puke etj.
Myftiu Gezim Kopani pasi falenderoj Presidentin e kompanis Uje Lajthiza Hajri Elezaj i dorezoj atij nje çertifikate falenderimi. Ne fjalen e tij Hajri Elezaj uroj agjerim te pranuar dhe njekohesisht falenderoj Myftiun e Pukes per bashkepunimin dhe organizimin e iftarit. Me pas fjalen pershendetese e mori Kryetari i Bashkise Fushe Arrez etj.
Date, 04 prill 2024

Leave a Reply