Besimtaret shturan ne qytetin e Pukes iftar me rastin e nates se Kadrit

Ne kuader te dhjete ditetve te fundit te muajit ramazan dhe ne kerkim te nates se Kadrit, besimatret sipas mundesis ben shtrimin e iftarit ne qytetin e Pukes. Myftiu Gezim Kopani uroj per agjerim te pranuar dhe nijete te pranuara sidomos per kontribuesit e ketij iftari.
(Date, 5.04.2024)

Leave a Reply