Perfaqsues te shoqates Sulejmanije vizitojne Myftinine e Pukes

Sot me date 29.03.2016 Myftinia e rrethit Pukes eshte vizituar nga disa perfaqesues te Shoqates Arsimore Kulturore Sulejmanije.

Perfaqesuesi i shoqates Sulejmanije Shukri Kapllan falenderoi Myftiun e Pukes Gezim Kopani per punen bere si dhe bashkepunimin e krijuar me shoqaten tone. Shoqata jone eshte duke hartuar disa plane pune ne fushen e arsimit ku me kryesori eshte ndertimi i nje konvikti ne qytetin e Pukes.

Myftiu i Pukes Gezim Kopani pasi falenderoi perfaqesuesit e shoqates Sulejmanije per viziten e bere thekosi fakti qe rrethi i Pukes ka nevoje per mbeshtetjen e shoqates tuaj duke vene theks te vecante ne fushat arsimore islame.

Perfaqesuesi i shoqates Sulejmanije shoqerohej nga perfaqesuesi i saj ne qytetin e Pukes Mehmet Gul si dhe drejtori i Konviktit te djemve Shkoder Sezair Tuker etj

Puke; 29.03.2016

IMG_0491 IMG_0492

Leave a Reply