Organizohet iftari i pare ne qytetin e Pukes

Myftinia Puke me mbeshtetjen e shoqates Istanbul ka organizuar shtrimin e iftarit te pare ne qytetin e Pukes. Gjate ketij iftari moren pjese agjerues nga xhemati i xhamise si dhe Myftiu i Pukes Gezim Kopani.

Prej vitesh Myftinia Puke dhe shoqata Istanbul organizojne shtrimin e iftarit tradicional ne qyetin e Pukes.

11.06.2016

20160611_203435 20160611_203601

Leave a Reply