Myftinia e Pukes vizitohet nga Atasheu diplomatik i Ambasades se Kuvajtit Jaser Al Bader

Gjate dites se sotme 12.06.2016, Myftiu i Pukes Gezim Kopani priti nje nje vizite pune Atasheu Diplomatik te Ambasades se Kuvajtit Jaser Al Bader.

Kjo vizite zhvillohet ne kuader te muajit Ramazan dhe te projekteve qe kjo Ambasade zhvillon pergjate muajit Ramazan ne ndihme te familjeve ne nevoj. Me kete rast Atashu i Ambasades se Kuvajtit vizitoi edhe xhamin e qytetit te Pukes per te vijuar me pas me shperndarjen e disa pakove ushqimore per familjet ne nevoje.

Leave a Reply