N/Kryetari i Komunitetit Mysliman Bujar Spahiu zhvillon vizite pune ne rrethin e Pukes

N/Kryetari i Komunitetit Mysliman te Shqiperise H.Bujar Spahiu i shoqeruar nga Kryevaizi i KMSH-se Lauren Luli

Myftinia Puke 27.11.2015
Myftinia Puke 27.11.2015

ka zhvilluar nje vizite pune ne rrethin e Pukes. Funksionari i KMSH-se zhvilloi disa takime ne rrethin e Pukes ku me kryesorja ishte ajo me Myftiun e rrethit Puke Gezim Kopani si dhe ne Xhamin e Re te qytetit te Pukes.

Gjate vizites ne Myftinine e rrethit Puke n/Kryetari i KMSH-se h.Bujar Spahiu u prit nga Myftiu i Pukes Gezim Kopani si dhe nga disa Anetare te Keshillit te Myftinise se rrethit Puke. Ne takim u diskutuan mbi organizimet e aktiviteteve si dhe te probleme qe kjo myftini has.

Date 27.11.2015

Leave a Reply