Myftinia e rrethit Puke ju uron Gezuar 28 dhe 29 Nentorin!

Prej dites se sotme me rastin e 28 dhe 29 Nentorit ne shenje perulje dhe respekti ndaj Atedheut dhe Flamurit Kombetare te Shqiperise, ne te gjitha xhamiat e rrethit Puke,institucioneve te Myftinise se rrethit Puke perfshi ketu te gjitha faqet zyrtare qe Myftinia e rrethit Puke ka ne boten virtual eshte ngritur dhe vendosur Flamuri Kombetare i Republikes se Shqiperise! Me kete raste Myftinia e rrethit Puke ju uron: Gezuar 28 dhe 29 Nentorin!

Leave a Reply