N/Kryetari i KMSH Bujar Spahiu: Islami eshte fe e paqes dhe e respektit

Nga hytbja e Xhumase ne Xhamin e Re te qytetit te Pukes n/Kryetari i Komunitetit Mysliman i Shqiperise H.Bujar Spahiu ne lidhje me bukurit dhe vlerat qe mbar islami tha:

“Feja Islame eshte fe hyjonore. Islami e denon dhunen dhe eshte largt nga cdo lloj ekstremiteti. Islami eshte fe e paqes dhe e dashuris.Ai respekton cdo krijese pasi eshte krijuar nga Zoti. Sot islami  keqperfolet nga disa qe nuk

Nga e Xhumaja ne Xhamin e Pukes,N/Kryetari i KMSH-se Bujar Spahiu (27.11.2015)
Nga e Xhumaja ne Xhamin e Pukes,N/Kryetari i KMSH-se Bujar Spahiu (27.11.2015)

kasn asnje lidhje me islamin. Islami eshte fe e paqes dhe per kete fe nuk perben problem diversiteti.Ne edhe kur pershendesim pershendesim me Selam, pra me paqe. Mysliman i mire eshte ai qe nga gjuha dhe dora e secilit jane te sigurte njerezit e tjere. Eshte tjeter gje Islami dhe tjeter gje myslimani.”

Date; 27.11.2015

Leave a Reply