Njoftim: Thirrje besimtareve per te kontribuar per shtrim iftari

Njoftim

Duke ju uruar agjerim te lehte dhe te pranuar, Myftinia Puke njofton se naten e Kadrit, date 17 prill 2023, ne Puke do shtroj iftar me donacionet e besimtareve. Besimtaret qe kan deshire te kontribojne ne kete iftar jane te lutur te kontaktojne me ne ose cdo dite pran xhamis se qytit Puke. Nijeti fillon te pranohet duke filluar nga dita e sotme deri me date 15 prill 2023.
Profeti Muhammed a.s. ka thene: “Kush i shtron iftar nje agjeruesi, fiton sevape sa vete agjeruesi, duke mos iu pakesuar asnje sevap ketij te fundit.” (Tirmidhi) Allahu xh.sh. ua pranofte agjerimin, ibadetet dhe lutjet!

Leave a Reply