Njoftim per marrjen e Lejes se Zhvillimit per rindertimin e xhamise se Koder Hanit

Myftinia Puke njofton besimtaret se dje me vendim nr.18 date; 04.12.2018, eshte marr “Leja e Zhvillimit” nga Bashkia Puke per rindertimin e xhamis se vjeter te Koder Hanit.
Sipas maveshjes me KMSH, xhamia sponsorizohet dhe ndertohet nga Fondacioni Miresia.
Me lejen e Zotit, ne pak kohe ose dite , ne vartesi te ecjes se proceduarave te ngelura , do filloje puna.
1 3 4 7 Prov 11

Leave a Reply