Njoftim; Neser është nata e mirë Beraet

Myftinia Pukë njofton të gjithë besimtarët mysliman të rrethit Pukë se nesër datë; 17 mars 2022 është nata e tretë e mirë, Beraet.  Kjo natë është mirësi për të gjithë ato të cilët i luten Allahut xh.sh. pasi me lutje drejtuar Allahut, njeriu gjen shpëtimin dhe lumturin.
Për agjëruesit njoftojmë së syfyri mbyllet në oren 04:12 ndërsa iftari çelet në oren 17:55

Leave a Reply