Myftiu i Pukës Gëzim Kopani zhvilloj vizitë në BI Prizren

Gjatë vizitës së Myftiut të Pukës Gëzim Kopani me kreun e BI Prizren Besim ef. Berisha

Me datë, 10 mars 2022 Myftiu i Pukës Gëzim Kopani zhvilloj një vizitë në Bashkëesinë Islame të Prizrenit ku prit nga kryetari i saj Besim ef. Berisha.
Në takim Myftiu Gëzim Kopani pasi falenderoj kryetarin e BIP-së për pritjen e ngrohtë dhe për bashkëepunimin zhvilloj bisedë vëllazerore mbi veprimtarit e Myftinisë Pukë dhe bashkëpunimin që Myftinia e Pukës ka me Bashkësin Islame të Prizrenit. Ndërsa kreu i BIP-se Besim ef. Berisha shprehu kënaqësin e takimit me Myftiun e Pukës Gëzim Kopani njëherit vlersoj angazhimin maksimal të Myftiut të Pukës në një zonë të vështirë sië është rrethi i Pukës, gjë për të cilen vlen të urohet dhe të çmohet lartë.

Publikimi i bere ne faqen zyrtare te Bashkesise Islame te Prizrenit

Leave a Reply